SEURA

Alppilan Salamat pyrkii toiminnallaan edistämään teline-, TeamGym-, vapaa- sekä trampoliinivoimistelua jäsenistönsä keskuudessa ja Suomen Voimisteluliitto Svolissa.

Seura keskittyy erityisesti naisten ja miesten telinevoimisteluun sekä TeamGymiin. Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa vuonna 1959. Sen kotipaikkana ja toiminta-alueena on Helsingin kaupunki.

Alppilan Salamien toiminnassa on tärkeää, että voimistelijat saavat asettaa omat harraste- ja kilpailutavoitteensa. Seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden voimistella haluamalleen tasolle saakka, aloittelijasta maajoukkue­tasolle. Seuran tehtävänä on huolehtia, että se voi tarjota laadukasta valmennusta voimistelijan ikä- ja taitotasosta riippumatta.


Alppilan Salamat on ollut  Valon Sinettiseura vuodesta 2006.

Sinetti tarkistettiin vuosina 2010 ja 2014. Sinetin saadakseen seuran tulee täyttää ennalta määritellyt seuratoiminnan kriteerit. Seurassa huomioidaan lasten ja nuorten tarpeet. Valmennuksen ja ohjauksen lähtökohtana on voimistelijan ikä- ja taitotaso. Kaikissa ryhmissä on käyty pelisääntökeskustelut lasten sekä vanhempien kanssa. Lisäksi jokainen valmentaja on tehnyt ryhmälleen kausisuunnitelman yhteisesti sovittujen ohjeiden mukaisesti.

 

Yhteystiedot:

 

Sähköposti alppilansalamat(a)gmail.com on seuran pääviestintäkanava.
Jätä soittopyyntö tarvittaessa yhteystietolomakkeella.


Laskutusosoite:

Alppilan Salamat ry
Ostolaskut
PL 350
00521 Helsinki

Verkkolaskuosoite: 003718241048
Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj
välittäjätunnus BAWCFI22

(Sähköpostilaskut: laskutus.as@gmail.com )

PDF-tiedostoAS uudet säännöt 2004.pdf (91 kB)
Seuran säännöt
PDF-tiedostoLisätietoja vuoden 2016 tulo- ja menoarvioista.pdf (565 kB)
Lisätietoja tulo- ja menoarvioon liittyen
PDF-tiedostoAlppilan Salamat tulo- ja menoarvio 2016.pdf (55 kB)
PDF-tiedostoAS_toimintasuunnitelma_2017.pdf (211 kB)
Toimintasuunnitelma vuodelle 2017