KILPAVOIMISTELU

Alppilan Salamoiden naisten telinevoimistelun kilparyhmät on jaettu tavoitteeltaan kolmenlaisiin ryhmiin. Ryhmiin otetaan uusia jäseniä pääsääntöisesti keväisin järjestettävien testien perusteella tai valmentajan suosituksella. Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta alppilansalamat@gmail.com.

Esikilparyhmät (EK)

Tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä 5-6-vuotiaille, joissa harjoitetaan voimistelussa tarvittavia perustaitoja ja ominaisuuksia, joita ryhmäläiset tarvitsevat siirtyessään myöhemmin kilpailemaan. Esikilparyhmät harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa.

Harrastekilparyhmät (K1-K4 ryhmät)

Tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä yli 6-vuotiaille. Ryhmäläiset suorittavat merkkejä ja/tai kilpailevat Voimisteluliiton kilpailujärjestelmän kilpalinjan luokissa jokaisen voimistelijan omien tavoitteiden ja edellytysten mukaan. Harrastekilparyhmät harjoittelevat 2-4 kertaa viikossa. Harrastekilparyhmien toiminnasta vastaa Meri Tuomainen (meri93as@gmail.com), jolta voi myös kysellä vapaita paikkoja ryhmiin.

Kilparyhmät

Erittäin tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä, jossa voimistelijoiden tavoitteena on menestyä Voimisteluliiton kilpailujärjestelmässä ja saavuttaa paikkoja minoriryhmässä/maajoukkueessa. Kilparyhmät harjoittelevat yli 3 kertaa viikossa.

TeamGym

Teamgym on joukkuelaji, joka aiemmin tunnettiin nimellä näytösvoimistelu. Joukkueet koostuvat 6-12 urheilijasta (nais-, mies-, tai sekajoukkueet). Alppilan Salamoissa on kaksi TeamGym-joukkuetta: TeamGym Startti ja TeamGym Meritähdet.

Seuran edustusasut ja pukutilaukset

Kaikki seuran harrastajat voivat tilata seuran asusteita ja ryhmät voivat tilata ryhmäpukuja. Tilaukset tehdään yhteistilauksina ja niistä ilmoitetaan sähköpostilla sekä seuran nettisivuilla. Tilaus on aina sitova ja tilattu tuote luovutetaan maksukuttia vastaan.

Kilpa- ja harrastekilparyhmien kustannuksista

Kilpa- ja harrastekilparyhmillä on kolme laskutuskautta (syyskuu-joulukuu, tammikuu-huhtikuu, toukokuu-elokuu). Harjoitusmaksujen lisäksi kilparyhmillä tulee kustannuksia esimerkiksi

• kilpailumaksuista
  • mahdollisista seuran omista tai Voimisteluliiton edustusleireistä
  • Voimistelupäivien osallistumismaksuista sekä
  • mahdollisista ryhmän ulkopuolisen valmentajan pitämistä erityistunneista (esimerkiksi baletti).

Leirit ja voimistelupäivät laskutetaan aina etukäteen, kilpailumaksut kaksi kertaa vuodessa kilpailukauden päätteeksi.

Ryhmätiedustelut

Ryhmäkyselyt ensisijaisesti sähköpostitse:  alppilansalamat(a)gmail.com ja hakiryhmien osalta meri93as@gmail.com