HARRASTEVOIMISTELU

 

Telinevoimistelu on monipuolinen harrastus, joka kehittää muun muassa notkeutta, koordinaatiokykyä, kehonhallintaa, voimaa, esiintymistaitoa sekä keskittymiskykyä. Se tuo lapsille ja nuorille uusia ystäviä sekä onnistumisen kokemuksia.

 

Temppukoulut 1-5-vuotiaille

Temppukoulussa opetellaan telinevoimistelun ja liikkumisen perustaitoja, kuten juoksemista, hyppimistä, kierimistä, kiipeilyä ja kuperkeikkoja.

Tutustu ryhmiin

 

Jumppakoulut 5-16-vuotiaille

Jumppakoulussa opetellaan telinevoimistelun perusliikkeitä, kuten käsilläseisontaa, kärrynpyörää ja kuperkeikkoja. Harjoitukset jakautuvat tasaisesti eri telineille. Mukana on myös voimaharjoittelua, vartalonhallintaa ja venyttelyä, jotka luovat pohjan vaikeammille liikkeille.

Tutustu ryhmiin

 

Tramppakoulut yli 7-vuotiaille

Trampoliiniryhmässä harjoitellaan isolla trampoliinilla ja tehdään temppuja eri telineillä. Treenien tavoitteena on oppia uutta, saada onnistumisen kokemuksia ja kokea liikkumisen riemua.

Tutustu ryhmiin

 

Aikuiset yli 17-vuotiaille

Aikuisten telinevoimistelussa harjoitellaan oman taitotason mukaisesti esimerkiksi kuperkeikkaa, kärrynpyörää tai voltteja sekä kokeillaan eri telineitä. Treenit sisältävät alkuverkan, venyttelyn, telineharjoitteita ja voimaharjoitteita.

Tutustu ryhmiin