Uutisia

Ilmoittautuminen Alppilan Salamoiden syksyn harrasteryhmiin on käynnissä.
Alppilan Salamat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 6. kesäkuuta.
Alppilan Salamoissa tarjolla poikien ryhmän vastuuvalmentajan paikka kaudelle 2017/2018.
Ilmoittautuminen Alppilan Salamoiden ensi syksyn harrasteryhmiin on avattu. Varaa paikkasi pian, suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti.
Pääsiäispyhinä to 13.4. – ma 17.4. ei ole harrasteryhmien harjoituksia.
Sunnuntaina 23.4. Liikuntamyllyn harrasteryhmät Sammakot, Kisut ja Tarzanit on peruttu voimistelukisojen vuoksi. Perheliikuntaryhmä Pupujen treenit pidetään peilisalissa.
AS:n kotikisojen ensimmäisenä päivänä käytiin maajoukkuelinjan sekä kilpalinjan ylimpien luokkien kilpailut.
Sunnuntaina 2.4. Töölön Kisahallin harrasteryhmät on peruttu Alppilan Salamoiden kevätkisojen vuoksi. Korvaava jumppakerta järjestetään sunnuntaina 7. toukokuuta Kisahallissa.
Voimisteluseura Keski-Uusimaan kevätkilpailuissa 18.-19.3. loputkin Alppilan Salamoiden harrastekilparyhmät pääsivät aloittamaan kisakautensa.
Viikonloppuna 11. - 12.3. käytiin Voimisteluliiton mestaruuskisat Tampereella. Alppilan Salamoiden voimistelijoita kilpaili lähes joka luokassa. B-luokan joukkuemestaruuden lisäksi E/F/G-joukkue otti hopeaa.
Koulujen talvilomaviikolla (viikko 8) kaikkien seuran harrasteryhmien treenit pidetään normaalisti.
Liikuntamyllyyn ei pääse harjoittelemaan sunnuntaina 12.2., joten harrasteryhmien harjoitukset pidetään poikkeuksellisesti Töölön Kisahallissa.
Tilaa on sekä Töölön kisahallissa että Liikuntamyllyssä.
Kaikki seuran nykyiset voimistelijat siirretään automaattisesti kevätlukukaudelle 2017 samaan ryhmään.