Alppilan Salamoiden kevätkisat 21.-22.4.2018

Myllypurontie 1, 00920 Helsinki

2) KILPAILUSARJAT JA AIKATAULU

Lauantai 21.4.

8:30-10:30 STARA (lämmittely 8:00-8:30)

11:00 B lk. (lämmittely klo 10:20)

14:00 C lk. (lämmittely klo 13:20)

17:00 D lk. (lämmittely klo 16.20)

Sunnuntai 22.4.

11:00 F ja G lk. (lämmittely ja telinekokeilu klo 9:00-10:50)

15:00 E lk. (lämmittely ja telinekokeilu klo 13:00-14:50)

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ilmoittautumisajan päätyttyä.

3) TUOMARIT JA ARVIT

Tuomarit tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä tuomarivelvoitteen mukaisesti. Ilmoittautumisessa tulee käydä ilmi tuomarin nimi ja tuomarikortin taso.

Kilpailun ylituomareina toimivat Anna Santanen TK4 ja Tiina Linna TK4.

Tuomari-ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse kilpailun ylituomarille Anna Santaselle anna.santanen@gmail.com su 15.4. mennessä

• Tuomaripalaveri alkaa 1 h ennen kunkin kilpailun alkua. Tuomaripalaverit
    pidetään Liikuntamyllyn salibandykentän laidalla, voimistelualueen vieressä.

STARAN ARVIT

• Pyydämme ilmoittamaan Arvit stara-tapahtumaan voimistelijoiden ilmoittamisen yhteydessä.
  • 1 arvi / max.8 voimistelijaa; 2 arvia / max.15 voimistelijaa; 3 arvia / max.25 voimistelijaa.
  • Arvi tulee ilmoittaa jokaiseen lajiin (NTV, MTV ja TG) erikseen. NTV:n arvi ei siis voi toimia myös TG:n arvina.
  • STARAN ilmoittauminen ja Arvit sähköpostitse Meri Tuomaiselle meri93as@gmail.com. Ilmoittautumiset 9.4.2018 mennessä.
  • Arvipalaveri 30 min. ennen kilpailua. Arvipalaveri pidetään Liikuntamyllyn salibandykentän laidassa, voimistelualueen vieressä.

4) TELINEET JA TILAT

• Kilpailujen käytössä on Liikuntamyllyn telinevoimistelualueen telineet.
  • Liikuntamyllyn alakerrassa on pukuhuoneita.
  • Ulkovaatteet kannattaa jättää säilöön Liikuntamyllyn aulan kaappeihin, jotka lukitaan omalla lukolla.

5) LISENSSIT

Kilpailijoilla tulee olla voimassa oleva Suomen Voimisteluliiton lisenssi ja vakuutus.

7) ILMOITTAUTUMINEN JA MUSIIKIT

KILPALINJAN LUOKKAKILPAILU B-G lk.

• Seurojen tulee ilmoittaa voimistelijat tämän sivuston kautta viimeistään maanantaina 9.4.2018 klo 18.00, jolloin ilmoittautuminen Kisapalvelussa umpeutuu. Tämän jälkeen ilmoittautumisista laskutetaan kaksinkertainen osallistumismaksu.

STARA lajeina NTV, MTV ja TG

Ohjelma: Ohjelma vapaavalintainen. NTV Telineinä hyppy (mattokasa), rekki/nojapuuaisa, puomi ja permanto (Yksi kaista). MTV telineinä hyppy (mattokasa), rekki, tatti, permanto (yksi kaista), nojapuut, renkaat.  TG permanto/kaista, trampetti, (mahdollisuus myös vapaaohjelman tekemiseen)

Kokoonpano: Yksilö (NTV ja MTV) tai joukkue (TG)

Ilmoittautuminen:   STARAN ilmoittauminen sähköpostitse Meri Tuomaiselle meri93as@gmail.com  maanantai 9.4. mennessä.

Osallistumismaksu:  20 €/voimistelija NTV ja MTV

TG 60 €/keskikokoinen ryhmä (5-8 henkeä)

TG 90 €/iso ryhmä (9-19 henkeä)

Osallistumismaksut laskutetaan sähköpostitse kilpailun jälkeen. Osallistumismaksun peruutus ilmoittautumisajan päätyttyä vain lääkärintodistuksella.

TiedotOsallistuvan seuran tulee tarkistaa, että kaikilla seuran osallistujilla on voimassaoleva voimisteluliiton staralisenssi tai kilpailulisenssi sekä voimassa oleva vakuutus.

Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävän seuran puolesta.

Arvit: Pyydämme ilmoittamaan Arvit stara-tapahtumaan voimistelijoiden ilmoittamisen yhteydessä. 1 arvi / max.8 voimistelijaa; 2 arvia / max.15 voimistelijaa; 3 arvia / max.25 voimistelijaa. Arvi tulee ilmoittaa jokaiseen lajiin (NTV, MTV ja TG) erikseen. NTV:n arvi ei siis voi toimia myös TG:n arvina.

8) RUOKAILUT

• Alppilan Salamoiden vanhempaintoimikunta järjestää kilpailujen ajaksi Liikuntamyllyyn kahvion, jossa myydään suolaisia ja makeita välipaloja. Tarjolla on myös kahvia, teetä ja muita juomia.
  • Käteismaksu.

9) KULKUYHTEYDET

Kilpailupaikka on Myllypuron Liikuntamylly (kartta), Myllypurontie 1, 00920 Helsinki.

• Julkisella liikenteellä Liikuntamyllyyn pääsee parhaiten metrolla

Pysäköinti

Liikuntamyllyn parkki on maksullinen, alkaen 50 senttiä/h. (parkkimaksu myös sunnuntaisin). Automaatti toimii kolikoilla ja kortilla.

Pysäköintipaikkoja on myös Myllypuron ostoskeskuksen parkkihallissa sekä Liikuntamyllyn pohjoispäädyn parkkihallissa, Myllypuron kadunvarsilla ja Pallomyllyn pysäköintialueella.

10) osallistumismaksut

• Kilpalinjan pakolliset luokat (B, C ja D): 30 €/voimistelija
  • Kilpalinjan telinekohtaiset luokat (E, F ja G): 10 €/teline tai max. 30 €/voimistelija
  • STARAN osallistumismaksu. kts yllä