Espoon kilpailu päätti varsinaisen kilpailukauden - Alppilalle useita mitaleja ja sijoituksia.

31.10.2017

B-luokan nuorempien kilpailijat.
B-luokan nuorempien kilpailijat.
C-luokan vanhempien kilpailijat.
C-luokan vanhempien kilpailijat.
C-luokan nuorempien kilpailijat.
C-luokan nuorempien kilpailijat.
B- ja D- luokkien vanhempien kilpailjat.
B- ja D- luokkien vanhempien kilpailjat.
E-luokan nuorempien kilpailjat.
E-luokan nuorempien kilpailjat.
D-luokan nuorempien kilpailjat.
D-luokan nuorempien kilpailjat.
E-luokan vanhempien ja F-luokan kilpailjat.
E-luokan vanhempien ja F-luokan kilpailjat.

Viikonloppuna kilpailtiin kaikille paitsi Mälareihin osallistuville kauden viimeinen yksilökisa Espoossa. Kilpailu toimi samalla karsintakilpailuna Turun Junnugym-kilpailuun.

Alppilan Salamoista oli osallistujia jokaisessa kilpalinjan B-F-luokassa.

B luokan nuoremmissa kilpailivat Ines Kalmanlehto, Klaara Kuusela, Aida Laitinen, Ines Salminen, Ouni Sarpakunnas ja Hertta Vaha. Vanhemmissa kilpailivat Peppiina Hiltunen ja Emma-Julia Kurvinen. Kaikilla tytöillä nähtiin hienoa tsemppaamista ja upeita suorituksia, vaikka tällä kertaa ne eivät kovatasoisessa kilpailussa riittäneet palkintosijoille.

C luokan nuoremmissa Alppilaa edustivat Emma Alanen, Nora Hentunen, Vilma Ikäläinen, Iina Ojanen, Rosa Uski ja Frida Virokannas. Vanhemmissa edustivat Ella Fogelberg, Emmi Hyryläinen, Ani Järvimäki, Maija Laukkanen, Jonna Rosenlund, Helmi Ruutu ja Netta Vahtera. Kilpailussa tytöt tsemppasivat toisiaan esimerkillisesti ja tekivät hienoja sarjoja ja saivat onnistumisen iloa. Vielä jäi kuitenkin sen verran harjoiteltavaa, ettei tällä kertaa noustu palkintosijoille. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin Junnugymiä ja seuraavaa kilpailukautta kautta kohti.

D luokan nuoremmissa edustivat Aada Kontinen, Saana Seimola, Linnea Uski ja Evelina Veistelehto. Heistä Saana Seimola oli upeasti kilpailun kolmas VI-kategorian pisteillä. Vanhemmissa Alppilaa edustivat Jasmin Rapo ja Kaisla Koivisto. Kaikilta tytöiltä nähtiin hienoja onnistumisia ja mahtavaa esiintymistä. Tytöillä on vielä jäljellä Junnugym, jonka jälkeen voikin jättää hetkeksi sarjat joululomalle.

E luokan nuoremmissa kilpailivat Ebba Grönlund, Fanni Karjalahti, Lilja Karjalahti, Laura Kuusanmäki, Kiira Meriläinen, Eriina Perkiö ja Milja Tuominen. Vanhemmissa kilpailivat Kaisa Halinen, Milja Leppäjoki, Elsa Leppävuori, Elmiira Perkiö, Ronja Rautiainen, Helmi Savolainen ja Silja Wallin. 

Nuorempien kisassa Ebba voitti upeasti permannolta hopeaa hienolla sarjallaan. Vanhempien ikäluokassa Elsa oli neliottelun neljäs, Ronja kuudes ja Elmiira kahdeksas. Lisäksi telinekohtaisia mitaleja Alppila sai vanhempien kilpailusta kolme, kun  Elsa voitti puomilta kultaa, Ronja permannolta hopeaa ja Elmiira permannolta pronssia. Myös muut tytöt paransivat sarjojaan saaden uusia ennätyspisteitä ja hienoja onnistumisia.

F luokassa nuorempien kilpailussa Alppilaa edustivat Jenny Granholm, Saara Kuisma ja Emma Pirilä. Heistä Jenny voitti neliottelun pronssia, ja Emma oli kymmenes. Lisäksi Jenny voitti hypyn ja permannon kultaa.

Vanhempien kilpailussa edustivat Irene Helminen ja Lina Lundmark. Lina voitti upeasti neliottelun ja permannon hopeaa. Kaikilta tytöiltä nähtiin hienoa kilpailumieltä ja toistensa tsemppaamista useiden onnistumisten lisäksi.

 

Onnittelut hienosta kilpailukaudesta  kaikille voimistelijoille ja valmentajille! Sekä kiitokset ahkerille tuomareille.