Alppilalle useita mitaleja ja sijoituksia Kiepin lauantaikisoista!

7.10.2017

B-lk voimistelijat.
B-lk voimistelijat.
C-lk nuoremmat.
C-lk nuoremmat.
C-lk vanhemmat.
C-lk vanhemmat.
D-lk voimistelijat.
D-lk voimistelijat.
F-lk voimistelijat.
F-lk voimistelijat.

Ensimmäinen kilpailupäivä on ohitse, ja Alppilan voimistelijat suoriutuivat hienosti!

 

B-luokan nuoremmissa kilpailutaipaleensa aloittivat Mikrot ihka ensimmäisissä kisoissaan. Tytöistä kaikki voimistelivat itselleen upeat III tai IV kategorian pisteet ja saivat arvokasta kilpailukokemusta.

B-luokan vanhemmista Alppila voitti hopeaa, kun palkintopallille kipusi Peppiina Hiltunen VI-kategorian pisteillä. Myös kaikki muut Alppilan voimistelijat sijoittuivat. Upeilla IV-kategorian pisteillä Netta Vahtera oli neljäs, Nea Kosonen viides ja Emma-Julia Kurvinen kuudes. Ella Suomaa oli kahdeksas III-kategorian pisteillä.

C-luokan nuoremmissa kaikki voimistelijat voimistelivat itselleen nousupisteet eli III- tai IV- kategorian. Myös C-luokan vanhemmissa kilpaili useampi Alppilan voimistelija.

D-luokan nuoremmista Alppilaan jäi pronssinen mitali, kun Saana Seimola voimisteli itsensä kilpailun kolmanneksi ihka ensimmäisissä D-lk kilpailuissaan upeilla V-kategorian pisteillä. Aada Kontinen oli kymmenes myös V-kategorialla.

D-luokan vanhemmissa Jasmin Rapo oli kymmenes elämänsä toisissa D-lk kilpailuissa.

F-luokassa kilpailivat Saara Kuisma ja Lina Lundmark. Lina Lundmark voimisteli itsensä hienosti palkintopallille voittaessaan hypyn ja permannon pronssia.

 

Onnittelut hienosta päivästä kaikille voimistelijoille ja valmentajille! Huomenna kilpailut jatkuvat vielä E-luokan nuorempien ja vanhempien kilpailulla. Tsemppiä vielä huomiseen!