Voimistelun Suomi Gymnaestrada 7.-10.6.2018 Turussa

12.9.2017
Muistatte ehkä vuoden 2015 Gymnaestradan Helsingissä, jonne kokoontui tuhansittain voimistelijoita eri puolilta maailmaa. Ehkä olit jopa itse osallisena voimistelijana tai katsojana tässä voimistelun täyteisessä suurtapahtumassa. Vuonna 2018 järjestettävä Voimistelun Suomi Gymnaestrada jatkaa Suomessa järjestettyjen voimistelun suurtapahtumien jalanjäljissä.

Voimistelun Suomi Gymnaestrada kokoaa yhteen kaikenlaiset voimistelijat ympäri Suomen. Nelipäiväinen tapahtuma sisältää avajaiset, näytöksiä, voimistelupäivät kilpailuineen, paljon yhdessä tehtävää ja nähtävää sekä tietenkin ikimuistoisen loppuhuipentuman mahtavine kenttänäytöksineen. Tätä kesän liikuttavinta festaria et halua jättää välistä!

https://www.youtube.com/watch?v=Gz_GIzaeHz4

Alppilan Salamat tulee osallistumaan Suomi Gymnaestradassa voimistelupäivien kilpailuihin ja kenttänäytöksiin sekä nauttimaan voimistelun ilosta sen kaikissa muodoissaan. Osallistuville ryhmille lähetetään tiedotteet, joista selviää tarkemmat tiedot muun muassa ilmoittautumisesta. Tälle sivulle kerätään esille tärkeimmät tiedot.

Tunnelmaan voi virittäytyä myös Voimistelun Suomi Gymnaestradan virallisten sivujen kautta, josta löytyy myös tarvittaessa lisätietoa tapahtumasta. Sivuille tästä (linkki tänne http://gymnaestrada.fi/)

Kysymykset ja yhteydenotot tapahtumaan liittyen seuramme gympille, eli gymnaestrada yhteyshenkilölle.

Gymppi Veera Karvonen

veera.karvonen@outlook.com

 

Tärkeitä päivämääriä:

10.10. Alustava ilmoittautuminen sähköposti linkin kautta. Ei sido vielä mihinkään.

Marraskuussa: Kenttänäytöksien sitova ilmoittautuminen ja esiintymisasujen tilaus

Tammikuussa: Sitova ilmoittautuminen

7.-10.6.2018 Voimistelun Suomi Gymnaestrada

Osallistujapassit:

Osallistujapassi vaaditaan kaikilta Voimistelun Suomi Gymnaestradaan osallistuvalta voimistelijalta, valmentajalta, huoltajalta ja esiintyjältä. Passilla pääsee osallistumaan kilpailuihin, esiintymään näytöksiin ja nauttimaan voimistelun ilosta.

4 päivän osallistujapassi

- Aikuiset 94€

- Nuoret (7-16-vuotiaat) 75€

Majoitus:

Alppilan Salamat tule majoittumaan tapahtumassa koulumajoituksessa. Koulumajoituksen hinta on neljältä yöltä 40€ ja se sisältää aamiaisen.

Ruokailu

Ateriakupongit kuudelle ruokailulle maksaa aikuisille ja nuorille 42€. Se sisältää lounaan torstaista sunnuntaihin, sekä päivälliset perjantaille ja lauantaille.